PDA

View Full Version : Flash not working in firefox 1.5 FC5?



hardrod04
22nd January 2006, 04:58 AM
I've tried everything, installing the flash plugin from within Firefox, downloading the flashinstaller and running it, copying flashplayer.xpt and libflashplayer.so to every conceivable "plugin" directory (including /usr/lib/mozilla/plugin where mplayer/helix plugins are sitting there happily).

Anyone with success out there?

axelseap
22nd January 2006, 05:14 AM
do u have mozplugger installed? i had that conflict with and kill my flash once, along with my other plugins

chris1x
23rd January 2006, 01:46 PM
I've tried everything, installing the flash plugin from within Firefox, downloading the flashinstaller and running it, copying flashplayer.xpt and libflashplayer.so to every conceivable "plugin" directory (including /usr/lib/mozilla/plugin where mplayer/helix plugins are sitting there happily).

Anyone with success out there?

Yes, after some trial&error I installed:
http://macromedia.rediris.es/rpm/RPMS.macromedia/flash-plugin-7.0.61-1.i386.rpm
and it works.

cybrjackle
23rd January 2006, 02:06 PM
The selinux context is incorrect in flash too.

ls -Z
-rwxr-xr-x justin justin user_u:object_r:user_home_t
flashplayer.xpt
-rwxr-xr-x justin justin user_u:object_r:user_home_t libflashplayer.so

Changed to

chcon system_u:object_r:texrel_shlib_t flashplayer.xpt libflashplayer.so

ls -Z
-rwxr-xr-x justin justin system_u:object_r:textrel_shlib_t flashplayer.xpt
-rwxr-xr-x justin justin system_u:object_r:textrel_shlib_t libflashplayer.so

hardrod04
25th January 2006, 05:43 AM
Thanks Cybrjackle, after changing selinux flash now works , except for the missing fonts. Hope others see this.

smfinley
25th January 2006, 07:13 AM
For Flash and Java run "system-config-securitylevel" as root and as your user. For each (root and your user) on the SELinux tab under "Modify SELinux Policy" click "Compatibility", then tick the check boxes for "Allow executables to run with executable stack" and "Allow the use of shared libraries with Text Relocation". Then click the "OK" button.

thebluesgnr
23rd March 2006, 08:16 PM
See http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?p=480243#post480243 for the text rendering with flash problem.

salparadiso
23rd March 2006, 10:58 PM
J've just updated swfdec.i386 from freshrpms.
All work fine for me now (text and videos)

austerhaus
30th March 2006, 10:43 AM
I found this worked for me. Kinda the same info covered here but a bit more complete.

http://www.redstonenetworks.com/kms.php?objid=3